Priključite se udruzi!

Ime i prezime
Adresa
Mjesto
Telefon
Mobitel
OIB
E-mail
Mjesto rođenja
Datum rođenja

Ispunjavanjem ove pristupnice postaje se redovan član udruge te se obvezuje na sudjelovanje u radu udruge te poštivanje odredbi statuta i drugih odluka tijela udruge.

Redovno članstvo uključuje i godišnju članarinu u iznosu od 100,00 kn za zaposlene te 50,00 kn za studente i nezaposlene, a odnosi se na razdoblje od dana učlanjenja do isteka vremenskog perioda od godine dana. Članarina se uplaćuje na žiro račun udruge otvoren pri Zagrebačkoj banci broj:

HR 2523600001102573215

Članarina se plaća istekom godine dana od datuma učlanjenja, u protivnom se smatra da članstvo prestaje.

Redovitim članstvom možete podržati rad udruge na više načina:

  1. Podrškom rada udruge na društvenim mrežama u vidu dijeljenja objava i praćenja svih događanja
  2. Organiziranjem akcija skupljanja hrane, donacija, potrepština i sl. za potrebe napuštenih pasa
  3. Primanjem pasa na privremeni smještaj do udomljenja u svrhu čega se potpisuje ugovor sa jasno definiranim obvezama obje strane (udruge i privremenog udomitelja)
  4. Primanjem pasa na privremeni smještaj na kratko razdoblje u smislu oporavka od operacije, sterilizacije, kastracije ili slično
  5. Primanjem pasa na smještaj na nekoliko dana ukoliko je nužno psa hitno izbaviti iz skloništa, a potrebno je pričekati prijevoz koji bi ga odveo na drugi smještaj
  6. Priključivanjem volonterima koji šetaju pse pod skrbi udruge (odnosi se na članove koji se nalaze na području grada karlovca)